Zwangerschapsmassage

Home /

Zwangerschapsmassage

Zwanger? Gun jezelf een massage

Zwanger zijn is bijzonder, maar soms ook bijzonder zwaar. Terwijl het kindje verder groeit, kan de zwangerschap zijn tol gaan eisen van jouw lichaam. Je kan lichamelijke klachten, slaapproblemen, hormoonschommelingen of spanning ervaren. Gelukkig is er dan zwangerschapsmassage.

Zwangerschapsmassage verlicht klachten

De massage verbeterd de doorbloeding en de werking van het lymfevatenstelsel. Andere voordelen: het geeft ontspanning, je zit weer lekkerder in je vel, het versterkt het immuun systeem, minder stress, beter slapen, verlichting bij spataderen en minder kans op vroeggeboorte.

Note to yourself: een massage is super ontspannend. Of je nu zwanger bent of niet. Dus zelfs als je helemaal geen zwangerschapsklachten hebt, boek een massage. Even een momentje voor jezelf.

Waarom massage?

De redenen voor een ontspanningsmassage zijn erg uiteenlopend en verschillen van persoon tot persoon. De meerderheid van al diegenen die regelmatig zo’n massage laten uitvoeren zoeken ontspanning en willen in de eerste plaats hun stress verminderen. Stress kan de oorzaak zijn van de meest uiteenlopende gezondheidsklachten, zoals:

Onze klanten aan het woord

Een massage voorkomt-, en hersteld pijnlijke spieren en werkt ook nog eens ontspannend voor lichaam en geest. Daar kan ik u alles over vertellen, maar laat liever klanten aan het woord.

D. Winkelman
D. Winkelman
Workum
Lees verder
Ilona luisterde goed naar mijn klachten en daaropvolgend een juiste behandeling van mijn onderrug. Ook na de behandeling blijft ze belangstellend en betrokken. Een aanrader.
M. J.
M. J.
Workum
Lees verder
Een goede keuze. Twijfelde eerst of een massage wel zou helpen, maar ben blij verrast! Na een aantal sessies helemaal opgeknapt!
P.W.
P.W.
Workum
Lees verder
Heb een heerlijke zwangerschapsmassage gehad bij Ilona! Even een verwenmomentje voor moeders. Superfijn! Echt een aanrader!
S. de Boer
S. de Boer
Makkum
Lees verder
Op aanraden van een vriendin contact gezocht en goed geholpen. Ilona is een professionele masseuse en geeft daarnaast ook goed advies.
Jelske
Jelske
Workum
Lees verder
Waar ik binnenkwam voor een hardnekkige kuitblessure, kom ik nu maandelijks voor een 'onderhouds' sportmassage. Ilona behandelt de spieren waar bij mij sneller knopen ontstaan. Ze doet dit zeer effectief waardoor mijn lijf na een behandeling weer veel soepeler voelt. De sfeer die Ilona tijdens de behandeling creëert is een fijne combi van professionaliteit en persoonlijkheid.
Previous
Next

Meer weten?

Je kunt op advies van bijvoorbeeld de fysiotherapeut, huisarts of op eigen initiatief, contact opnemen voor een behandelplan. Ik vertel je er graag meer over.