Massage

Home /

Massage

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen.

Voor wie?

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Waarom massage?

De redenen voor een ontspanningsmassage zijn erg uiteenlopend en verschillen van persoon tot persoon. De meerderheid van al diegenen die regelmatig zo’n massage laten uitvoeren zoeken ontspanning en willen in de eerste plaats hun stress verminderen. Stress kan de oorzaak zijn van de meest uiteenlopende gezondheidsklachten, zoals:

Onze klanten aan het woord

Een massage voorkomt-, en hersteld pijnlijke spieren en werkt ook nog eens ontspannend voor lichaam en geest. Daar kan ik u alles over vertellen, maar laat liever klanten aan het woord.

D. Winkelman
D. Winkelman
Workum
Lees verder
Ilona luisterde goed naar mijn klachten en daaropvolgend een juiste behandeling van mijn onderrug. Ook na de behandeling blijft ze belangstellend en betrokken. Een aanrader.
M. J.
M. J.
Workum
Lees verder
Een goede keuze. Twijfelde eerst of een massage wel zou helpen, maar ben blij verrast! Na een aantal sessies helemaal opgeknapt!
P.W.
P.W.
Workum
Lees verder
Heb een heerlijke zwangerschapsmassage gehad bij Ilona! Even een verwenmomentje voor moeders. Superfijn! Echt een aanrader!
S. de Boer
S. de Boer
Makkum
Lees verder
Op aanraden van een vriendin contact gezocht en goed geholpen. Ilona is een professionele masseuse en geeft daarnaast ook goed advies.
Jelske
Jelske
Workum
Lees verder
Waar ik binnenkwam voor een hardnekkige kuitblessure, kom ik nu maandelijks voor een 'onderhouds' sportmassage. Ilona behandelt de spieren waar bij mij sneller knopen ontstaan. Ze doet dit zeer effectief waardoor mijn lijf na een behandeling weer veel soepeler voelt. De sfeer die Ilona tijdens de behandeling creëert is een fijne combi van professionaliteit en persoonlijkheid.
Previous
Next

Meer weten?

Je kunt op advies van bijvoorbeeld de fysiotherapeut, huisarts of op eigen initiatief, contact opnemen voor een behandelplan. Ik vertel je er graag meer over.