Sportmassage

Home /

Sportmassage

Het lichaam weer in balans

De sportmassage is een krachtige massage die is bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. Er is bij deze massage extra aandacht voor de spieren waarbij er gebruik wordt gemaakt van diepe en langzame massagetechnieken. Deze speciale bewegingen zorgen voor reacties in het lichaam die het spierherstel moeten bevorderen. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller kunnen worden afgevoerd. Zo kunnen blessures worden hersteld én voorkomen.

Voor wie?

In principe is een sportmassage bedoeld voor mensen die vaak sporten. De massage kan echter ook heel geschikt zijn voor een niet-sporter. De sportmassage heeft namelijk ook een ontspannende werking op het hele lichaam. Voor mensen die klachten hebben door overbelasting, stress of een verkeerde houding kan de massage daarom ook heel nuttig zijn. Het laat de spanning en stress uit het lichaam vloeien en verminderd hierdoor de pijn.

Het effect van sportmassage

Een sportmassage wordt dus toegepast om het herstel van spieren te bevorderen, pijn weg te nemen of stress te verminderen. Het zorgt voor een betere bloedcirculatie en stofwisseling. Ook kan de sportmassage leiden tot een betere nachtrust, een meer positieve mentale toestand en betere spierspanning.

Onze klanten aan het woord

Een massage voorkomt-, en hersteld pijnlijke spieren en werkt ook nog eens ontspannend voor lichaam en geest. Daar kan ik u alles over vertellen, maar laat liever klanten aan het woord.

D. Winkelman
D. Winkelman
Workum
Lees verder
Ilona luisterde goed naar mijn klachten en daaropvolgend een juiste behandeling van mijn onderrug. Ook na de behandeling blijft ze belangstellend en betrokken. Een aanrader.
M. J.
M. J.
Workum
Lees verder
Een goede keuze. Twijfelde eerst of een massage wel zou helpen, maar ben blij verrast! Na een aantal sessies helemaal opgeknapt!
P.W.
P.W.
Workum
Lees verder
Heb een heerlijke zwangerschapsmassage gehad bij Ilona! Even een verwenmomentje voor moeders. Superfijn! Echt een aanrader!
S. de Boer
S. de Boer
Makkum
Lees verder
Op aanraden van een vriendin contact gezocht en goed geholpen. Ilona is een professionele masseuse en geeft daarnaast ook goed advies.
Jelske
Jelske
Workum
Lees verder
Waar ik binnenkwam voor een hardnekkige kuitblessure, kom ik nu maandelijks voor een 'onderhouds' sportmassage. Ilona behandelt de spieren waar bij mij sneller knopen ontstaan. Ze doet dit zeer effectief waardoor mijn lijf na een behandeling weer veel soepeler voelt. De sfeer die Ilona tijdens de behandeling creëert is een fijne combi van professionaliteit en persoonlijkheid.
Previous
Next

Meer weten?

Je kunt op advies van bijvoorbeeld de fysiotherapeut, huisarts of op eigen initiatief, contact opnemen voor een behandelplan. Ik vertel je er graag meer over.